Met een team van ongeveer 17 medewerkers gaan we er elke dag weer voor. Ons bedrijf in ventilatiesystemen is gelegen in Geel en is gespecialiseerd in de levering, installatie en het onderhoud van woningventilatie en centrale stofzuigsystemen.

We focussen ons dan ook heel bewust op appartementen, woningen, service flats, kantoren en scholen. We bieden onze klanten oplossingen op maat aan, en houden rekening met hun specifieke wensen en met de constructie van de woning. Dankzij onze ervaring, de kwaliteit van onze producten en onze snelle service zijn we ervan overtuigd een meerwaarde te kunnen geven aan je bouwproject. Binnen deze projecten gaan we steeds na welke oplossingen voor het beste E-peil zorgen.

Ons bedrijf in ventilatiesystemen, een aangewakkerde interesse

Vanuit een familiale sfeer en een interesse in ventilatie ontstond in 2008 Ventivak. Het bedrijf in ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen wordt geleid door 2 broers, Thomas en Nick, en een goede vriend, Eric. Rond de periode van de opstart, merkten we dat er een gat was in de markt. Goede ventilatiesystemen zijn verplicht sinds 2006, maar toch niet zo gemakkelijk te vinden. Een bedrijf in ventilatiesystemen oprichten, was voor ons de juiste keuze. En dat is het nog steeds. Onze persoonlijke interesses voor ventilatie en gezonde woonklimaten groeien met de dag.

bedrijf ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen

Onze kernwaarden


  • De familiale sfeer die er onder de zaakvoerders aanwezig is, is ook te merken in ons team. Elk jaar doen we dan ook een teambuilding dat gevolgd wordt door een etentje waarbij het hele gezin welkom is. Daarnaast vieren we ook steeds samen het bouwverlof en de kerstperiode.
  • Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk. En dat merk je ook in onze bedrijfsactiviteiten. Daarnaast kiezen we steeds voor kwaliteitsvolle producten met een lange levensduur. Onze focus ligt daarnaast ook op de gezondheid van onze klanten, en op de luchtkwaliteit van hun gebouwen.
  • Flexibel zijn zit in ons DNA. We werken veel samen met sleutel-op-de-deur bedrijven of met houtskeletbouwbedrijven. Een stipte en strakke planning aanhouden is hier heel belangrijk.

De troeven van ons bedrijf in ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen


  • Kwaliteit – Elke installatie wordt met de grootste professionaliteit uitgevoerd.
  • Ervaring – We zijn intussen een van de grootste installateurs van ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen in de streek.
  • Flexibiliteit – Bij de planning van de installatie wordt rekening gehouden met de eisen van de klant en de installatie van de andere technieken.
  • Installatie op maat – Onze oplossingen zijn beschikbaar voor zelfbouwers. Je kunt er ook voor kiezen om je systeem te laten plaatsen door ons bekwaam team.
  • Garantie – 2 jaar garantie op de volledige installatie.
  • Dienst na verkoop – We garanderen een snelle en correcte service.

Meer weten over onze duurzame oplossingen?

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte voor jouw ventilatie- of centraal stofzuigsysteem op maat.

Offerte aanvragen