Met een team van ongeveer 17 medewerkers gaan we er elke dag weer voor. Ons bedrijf in ventilatiesystemen is gelegen in Geel en is gespecialiseerd in de levering, installatie en het onderhoud van woningventilatie en centrale stofzuigsystemen.

Bij ons ligt de focus heel bewust op verschillende soorten gebouwen, zoals appartementen, woningen, serviceflats, kantoren en scholen. We begrijpen dat elk type gebouw zijn eigen specifieke eisen en behoeften heeft als het gaat om ventilatie- en centrale stofzuigsystemen. Daarom bieden we onze klanten op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met hun specifieke wensen en de constructie van hun gebouw.

Onze expertise als bedrijf in ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen stelt ons in staat om je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing die past bij jouw bouwproject. Of je nu een ventilatiesysteem of een centraal stofzuigsysteem nodig hebt, wij zorgen ervoor dat het systeem perfect is afgestemd op de behoeften van jouw specifieke gebouw. Daarnaast houden we rekening met factoren zoals de grootte van de ruimtes, het aantal gebruikers en de gewenste energie-efficiëntie.

Ons bedrijf in ventilatiesystemen, een aangewakkerde interesse

Vanuit een familiale sfeer en een interesse in ventilatie ontstond in 2008 Ventivak. Het bedrijf in ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen wordt geleid door 2 broers, Thomas en Nick, en een goede vriend, Eric. Rond de periode van de opstart, merkten we dat er een gat was in de markt. Goede ventilatiesystemen zijn verplicht sinds 2006, maar toch niet zo gemakkelijk te vinden. Een bedrijf in ventilatiesystemen oprichten, was voor ons de juiste keuze. En dat is het nog steeds. Onze persoonlijke interesses voor ventilatie en gezonde woonklimaten groeien met de dag.

Door onze jarenlange ervaring als bedrijf in ventilatiesystemen zijn we goed op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van ventilatie- en centrale stofzuigsystemen. We werken alleen met hoogwaardige producten die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen. Dit zorgt ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op een duurzaam en betrouwbaar systeem dat jarenlang meegaat.

Naast de kwaliteit van onze producten streven we ook naar een snelle en efficiënte service. We begrijpen dat timing belangrijk is in de bouwsector en streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk te bedienen. Onze professionele installateurs zorgen voor een vakkundige installatie en garanderen een probleemloze werking van het systeem.

Binnen de projecten waar we aan werken, is energie-efficiëntie een belangrijk aspect. We gaan altijd na welke oplossingen het beste E-peil kunnen bieden. Het E-peil is een indicator voor de energieprestatie van een gebouw en we streven ernaar om samen met jou te zorgen voor een zo laag mogelijk E-peil. Dit resulteert niet alleen in lagere energiekosten, maar ook in een duurzaam gebouw dat voldoet aan de strengste energienormen.

Kortom, als bedrijf in ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen zijn we ervan overtuigd dat we een meerwaarde kunnen bieden aan jouw bouwproject. Met onze op maat gemaakte oplossingen, hoogwaardige producten, snelle service en focus op energie-efficiëntie, zorgen we ervoor dat jouw ventilatie- en centrale stofzuigsysteem perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en bijdraagt ​​aan een comfortabel en duurzaam gebouw.

bedrijf ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen

Onze kernwaarden


  • Bij ons in het bedrijf heerst er een familiale sfeer die we erg belangrijk vinden. Deze sfeer is dan ook merkbaar in ons team. Elk jaar organiseren we een teambuilding activiteit gevolgd door een etentje waarbij het hele gezin welkom is. Daarnaast vieren we ook samen het bouwverlof en de kerstperiode. Dit versterkt niet alleen de teamspirit, maar zorgt er ook voor dat we als team beter kunnen samenwerken tijdens projecten.
  • Duurzaamheid is een belangrijk aspect van onze bedrijfsactiviteiten. Als bedrijf in ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen streven we ernaar om zoveel mogelijk duurzame oplossingen te bieden aan onze klanten, zoals energiezuinige ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen. Daarnaast kiezen we ook altijd voor kwalitatieve producten die een lange levensduur hebben. Zo zorgen we ervoor dat onze producten niet alleen duurzaam zijn, maar ook economisch verantwoord.
  • Bij het ontwerpen van ventilatie- en centrale stofzuigsysteemoplossingen hechten we veel belang aan de gezondheid van onze klanten. Door ons te richten op hoogwaardige materialen en technologieën die een hoge luchtkwaliteit garanderen, dragen wij bij aan een gezonder binnenklimaat en comfortabele leefomgeving voor onze klanten.
  • Ons team is van nature erg flexibel. We werken bijvoorbeeld veel samen met sleutel-op-de-deur bedrijven en houtskeletbouwbedrijven. Voor deze samenwerkingen is het belangrijk om een strikte planning aan te houden om projecten op tijd op te leveren. We zorgen er dan ook voor dat we altijd flexibel zijn en snel kunnen schakelen, zodat we de wensen van onze klanten kunnen waarmaken en hun deadlines kunnen halen.

Ventivak is een bedrijf in ventilatiesystemen dat gericht is op duurzaamheid, flexibiliteit en gezondheid. Wij bieden op maat gemaakte ventilatie- en centrale stofzuigsysteemoplossingen die passen bij onze klanten, waarbij we kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid in al onze bedrijfsactiviteiten. We willen onze klanten voorzien van innovatieve oplossingen die hun gebouwen voorzien van hoogwaardige luchtkwaliteit en comfort.

De troeven van ons bedrijf in ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen


  • Kwaliteit – Elke installatie wordt met de grootste professionaliteit uitgevoerd.
  • Ervaring – We zijn intussen het grootste bedrijf in ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen in de streek.
  • Flexibiliteit – Bij de planning van de installatie wordt rekening gehouden met de eisen van de klant en de installatie van de andere technieken.
  • Installatie op maat – Onze oplossingen zijn beschikbaar voor zelfbouwers. Je kunt er ook voor kiezen om je systeem te laten plaatsen door ons bekwaam team.
  • Garantie – 2 jaar garantie op de volledige installatie.
  • Dienst na verkoop – We garanderen een snelle en correcte service.

Meer weten over onze duurzame oplossingen?

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte voor jouw ventilatie- of centraal stofzuigsysteem op maat.

Offerte aanvragen