Een goede ventilatie in je woning is meer dan een hot topic. Met het geschikte ventilatiesysteem zorg je voor een gezond leef- en werkklimaat. Daarnaast brengt een centraal stofzuigsysteem erg veel voordelen met zich mee.

Zo is het niet enkel een hygiënische, maar ook een ergonomische oplossing. Bij Ventivak zorgen we graag voor jouw comfort. Vraag nog vandaag je offerte voor ventilatie of een offerte voor een centraal stofzuigsysteem aan.

Waarom je offerte bij Ventivak aanvragen

Misschien ben je helemaal overtuigd van de winstgevende en duurzame oplossingen die we aanbieden, maar weet je nog niet of je met Ventivak in zee zou gaan. We vertellen je graag nog even waarom we de perfecte partner zijn voor je ventilatie of centraal stofzuigsysteem.

  • Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we experts in ons vak. We kunnen je dus steeds het beste advies meegeven voor je woning of bedrijf.
  • We zorgen voor een installatie op maat waarbij zelfbouwers aan de slag kunnen. Wil je je systeem laten plaatsen? Dan beschikken we over een bekwaam team van installateurs om je systeem te installeren.
  • Onze materialen en oplossingen zijn niet enkel kwalitatief in orde. We geven ook twee jaar garantie op je volledige installatie.

Vraag je offerte voor ventilatie of een centraal stofzuigsysteem aan

Nadat je je aanvraag verstuurd hebt, gaan we hier mee aan de slag. We bekijken of alles helder is en contacteren je wanneer we nog vragen hebben. Zo zorgen we steeds voor een eerlijke en volledige offerte voor ventilatie of een centraal stofzuigsysteem.

5 tips om je offerte voor ventilatie te vergelijken


Wanneer je op zoek bent naar een geschikt ventilatiesysteem of een centraal stofzuigsysteem wilt installeren, is er een fors aanbod. Je kunt dus ook bij meer ondernemingen een offerte voor ventilatie of een offerte voor een centraal stofzuigsysteem aanvragen. We geven je dan ook graag 5 tips mee om die offertes te vergelijken.

  1. Vergelijk steeds je appelen met appelen. Kijk hiervoor goed na welke elementen in de offerte opgenomen zijn. Gaat het enkel over de materialen of ook over de plaatsing?
  2. Kies nooit voor een offerte die niet helder is.
  3. Vergelijk enkel de offertes van hetzelfde ventilatiesysteem of van centrale stofzuigsystemen.
  4. Kies voor een kwalitatieve oplossing. Goedkoop is niet altijd een betere koop.
  5. Tot slot raden we je aan om met een partner met verstand van zaken samen te werken. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Een offerte voor een centraal stofzuigsysteem of een offerte voor ventilatie goedkeuren?

Van zodra je je offerte goedkeurt, gaan we aan de slag met je project. We bekijken samen met jou wanneer de werken plaatsvinden. Bij vragen of aanpassingen mag je ons steeds contacteren.