Stofzuigen is een belangrijk onderdeel van de huishoudelijke taken. Een stofzuiger verwijdert namelijk erg wat stof en vuiligheid waarvoor je gezinsleden, je collega’s of jijzelf allergisch kunnen zijn. Bij Ventivak gaan we nog een stapje verder en installeren we een centraal stofzuigsysteem Beam Electrolux in je woning of bedrijfsomgeving. Vraag vrijblijvend een offerte centraal stofzuigsysteem aan.

3 kenmerken van een centraal stofzuigsysteem

Een centraal stofzuigsysteem is een slimme investering. Het is namelijk een duurzame oplossing met een lange levensduur. Daarnaast is dit systeem ontwikkeld voor je gezondheid te verbeteren, je comfort te verhogen en het geluid te beperken.

  1. Gezondheid – kleine stofdeeltjes worden niet langer terug in de woning gestuurd
  2. Comfort – een lichte slang is makkelijker te hanteren dan een zwaar toestel
  3. Geluid – het lawaai van de stofzuigermotor is niet meer te horen

offerte centraal stofzuigsysteem beam electrolux

Wat is een centraal stofzuigsysteem van Beam Electrolux?


Bij Ventivak kunt u niet enkel terecht voor een ventilatiesysteem. Ook voor een centraal stofzuigsysteem van Beam Electrolux bent u bij ons aan het juiste adres. Een centraal stofzuigsysteem Beam Electrolux zorgt ervoor dat je op verschillende aansluitingspunten in je woning met een lichte slang kunt stofzuigen. Er wordt een krachtige motor met opvangbak gemonteerd in een ruimte naar keuze, zoals de garage. Vanaf dit punt lopen er buizen naar de aansluitingspunten in je woning.

De kracht van een centraal stofzuigsysteem Beam Electrolux


Een centraal stofzuigsysteem van Beam Electrolux is een goede investering. We vergelijken het systeem even met een gewone stofzuiger en sommen zo wat voordelen voor je op.

  • Krachtig – De Beam Electrolux Platinum serie is het stilste en krachtigste centrale stofzuigsysteem ooit gemaakt
  • Onderhoudsvrij – Het unieke en zelfreinigende filtersysteem zorgt ervoor dat je geen nieuwe stoffilters moet aankopen. Ook een stofzak is niet nodig.
  • Geluidsarm – Dankzij de ophangbeugel die trillingen beperkt en het isolatiepakket, kun je je woning of bedrijf in alle stilte stofzuigen. Je ervaart amper geluid, waardoor er dus ook geen hinder ontstaat.
  • Praktisch – Je hoeft je complete stofzuiger niet meer door je woning of bedrijf te sleuren. De opbergruimte van dit systeem is ook beperkter dan bij een klassieke stofzuiger.
  • Ergonomisch – Bij een centraal systeem verplaats je enkel de lichte slang. Hierdoor kun je steeds ergonomisch te werk gaan.
  • Hygiënisch – Doordat al het vuil in één grote opvangbak terechtkomt, ben je steeds zeker dat er geen stof blijft hangen in een stofzuigerzak. Daarnaast verbetert dit systeem de luchtkwaliteit en verlicht het zo ook allergische symptomen.

offerte centraal stofzuigsysteem beam electrolux

Overtuigd van de (zuig)kracht en wens je een offerte centraal stofzuigsysteem?

Vraag een vrijblijvende offerte voor een centraal stofzuigsysteem Beam Electrolux aan bij ons. Zit je toch nog met vragen over onze centrale stofzuigsystemen? Contacteer dan ons team. We staan graag voor je klaar.

Offerte aanvragen