Een centraal stofzuigsysteem kopen of laten plaatsen? Ventivak biedt een ergonomische en praktische manier om uw woning of bedrijf hygiënisch te houden met een krachtig stofzuigsysteem, dat ook nog eens onderhoudsvrij en geluidsarm is. Klinkt haast te mooi om waar te zijn! Met een centraal stofzuigsysteem van Ventivak, is stofzuigen niet langer een zware huishoudelijke klus.

Het stofzuigsysteem Beam Electrolux is het meest krachtige centraal stofzuigsysteem op de markt en staat bekend om zijn comfortabel gebruik, geluidsarme stofzuigmotor en gezondheidsbevordering.

centraal stofzuigsysteem kopen - centraal stofzuigsysteem laten plaatsen

Het laten plaatsen van een centraal stofzuigsyteem door Ventivak

Een centraal stofzuigsysteem laten plaatsen, om het comfort en de luchtzuiverheid binnen je woning of bedrijf te verhogen, kan met de expertise van Ventivak. Een gespecialiseerde installatietechnieker komt graag bij je langs om een overzichtelijk plan op te stellen aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Hoeveel aansluitingspunten moeten er geïnstalleerd worden en waar? Waar komt de centrale motor?

De centrale stofzuigmotor met nodige opvangbak wordt geplaatst in een aparte ruimte zoals bijvoorbeeld een garage, een berging of een magazijn. Dankzij de ophangbeugel en het gebruik van een isolatiepakket, voorkom je geluidhinder tijdens het stofzuigen. Op de gewenste locaties binnen je woning of firma worden individuele aansluitingspunten geplaatst die elk afzonderlijk naar de centrale stofzuigmotor lopen.

Vervolgens kan je met een zeer lichte stofzuigslang je hele woning of bedrijf makkelijk stofzuigen. De slang kan op verschillende installatiepunten aangesloten worden zonder het sleuren van een zware stofzuiger met een vervelende kabel.

Nog een voordeel aan een centraal stofzuigsysteem – al dan niet het belangrijkste – is dat het opgezogen stof rechtstreeks naar de centrale opvangbak wordt getransfereerd en er dus geen stof terug de schoongemaakte ruimte wordt ingeblazen door een overvolle stofzuigzak of een slecht functionerende mobiele stofzuiger. Jouw woning of bedrijf blijft écht stofvrij met een duurzaam centraal stofzuigsysteem van Ventivak.

Een centraal stofzuigsysteem online kopen

Wanneer je een centraal stofzuigsysteem online koopt en het zelf wil installeren, is het aangeraden om te kiezen voor een zelfbouwpakket van Ventivak. Hierin zit standaard een duidelijke handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je online aangekocht stofzuigsysteem makkelijk kan plaatsen in je woning of firma.

Ook kan je aan een ventilatie-expert van Ventivak hulp vragen omtrent de juiste samenstelling van jouw centraal stofzuigsysteem. Onder andere hoeveel aansluitpunten er ongeveer nodig zijn om het systeem op maat van jouw woning of bedrijf uit te werken en hoeveel buizen je nodig hebt die zullen dienen als verbinding tussen de aansluitpunten en de centrale stofzuigmotor.

Een centraal stofzuigsysteem kopen of laten plaatsen is een zinvolle investering. De garantie dat er geen stof meer blijft hangen na het stofzuigen, maar wordt afgevoerd, biedt vele voordelen op vlak van gezondheid en productiviteit. Ook moet je dankzij het naar buiten getransfereerde stof, veel minder vaak stofzuigen!

Vraag een offerte!

Een centraal stofzuigsysteem kopen of laten plaatsen, en heb je nog wat vragen? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Offerte aanvragen