Op zoek naar een zelfbouwpakket voor een centraal stofzuigsysteem en dat aan een extra voordelige prijs? Kies met een gerust hart voor een doe-het-zelfsysteem van Ventivak. Het meest complete centraal stofzuigsysteem om zelf aan de slag te gaan. Dankzij een duidelijke handleiding die jou stap voor stap uitlegt hoe de installatie voldaan dient te worden, sta jij in een mum van tijd je woning of bedrijf met een groot gemak te stofzuigen.

zelfbouwpakket centraal stofzuigsysteem

Een zelfbouwpakket voor een centraal stofzuigsysteem samenstellen voor je woning of bedrijf

Wanneer het niet helemaal duidelijk is welke materialen je nodig hebt voor het zelfbouwpakket van jouw centraal stofzuigsysteem of wanneer de installatie niet vlot verloopt, kan je ten alle tijden rekenen het professioneel advies van Ventivak. Met plezier bieden ze jou hulp tijdens de selectie van nodige materialen voor jouw project.

Prijs zelfbouwpakket centraal stofzuigsysteem in je woning

Het kopen van een zelfbouwpakket voor een centraal stofzuigsysteem voor je woning, is bij Ventivak vrij simpel en vast van prijs. Er wordt meestal gewerkt met één centrale stofzuigmotor en enkele aansluitingspunten naar keuze. Je kan aansluitingspunten voorzien op het gelijkvloers en op de verdiepingen van je woning indien deze toegankelijk zijn. Vraag een offerte om een beter zicht te krijgen op de totale kostprijs.

Prijs zelfbouwpakket centraal stofzuigsysteem in je bedrijf

Wanneer het om een groot coherent systeem gaat, kan het nogal complex zijn om dit samen te stellen. Bij een bedrijf moet er vaak rekening gehouden worden met verschillende factoren afhankelijk van de grootte van het pand. Indien het pand veel groter is dan een standaard woongelegenheid, kan er gedacht worden aan:

  • Meerdere centrale stofzuigmotoren?
  • Meerdere stofzuigslangen?
  • Meerdere aansluitingspunten?
  • De afstand van de centrale motor naar omliggende aansluitingspunten?

Ook binnen een bedrijf is een centraal stofzuigsysteem een zeer zinvolle investering. Het verbetert aanzienlijk de luchtkwaliteit en garandeert een hogere productiviteit doordat opkomend stof niet langer een hinderlijke factor is die schade berokkent aan de gezondheid van medewerkers.

Aan de slag met een zelfbouwpakket voor een centraal stofzuigsysteem

Je hebt een zelfbouwpakket aangekregen voor de installatie van een centraal stofzuigsysteem voor je woning of bedrijf. Maar wat nu, met al die onderdelen?

Het systeem wijst zichzelf een beetje uit. Allereerst is het aangeraden dat je de centrale stofzuigmotor plaatst in een ruimte waar je niet leeft of werkt, om enige geluidhinder te vermijden. Een centrale stofzuigmotor staat trouwens ook niet bepaald gezellig naast een vitrinekast of werkbureau… Vaak wordt deze dus in de berging, een aanleunende garage of magazijn geplaatst.

Vervolgens kan je aan de hand van de uitgebreide handleiding, elk aansluitpunt individueel installeren en verbinden met de centrale stofzuigmotor die reeds geïnstalleerd werd op de door jou gekozen locatie. Wanneer alles technisch correct geïnstalleerd is, kan je even alle aansluitpunten onderwerpen aan een test met de bijhorende stofzuigslang(en).

Vraag een offerte!

Al je vragen en informatie-verzoeken zijn welkom bij VentiVak. Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Offerte aanvragen