Waarom een offerte voor een ventilatiesysteem? Een ventilatiesysteem is sedert 2006 een verplichte zaak in iedere grondige verbouwing of nieuwbouw. Laat het plaatsen van jouw ventilatiesysteem over aan de juiste partner.

Dankzij de voordelige offerte van Ventivak, is het laten plaatsen van een ventilatiesysteem geen fameuze hap uit uw budget. De gunstige offerte omvat een duurzaam, solide ventilatiesysteem, op maat van jouw woning.

Het laten plaatsen van een ventilatiesysteem dient zorgvuldig gedaan te worden. Bij Ventivak wordt kwaliteit iedere dag nagestreefd, om de deugdelijkheid van de luchtcirculatie binnen jouw woning optimaal te behouden. De materialen waarmee gewerkt wordt, voldoen aan de wettelijke norm.

Offerte ventilatiesysteem laten plaatsen

Offerte voor een ventilatiesysteem laten plaatsen door gespecialiseerde vakmannen

Bezoek van de installatietechnieker voor een offerte voor een ventilatiesysteem

wanneer je je ventilatiesysteem wil laten plaatsen door één van de toonaangevende installatietechniekers van Ventivak, bespaar je niet alleen tijd maar ook geld. Ze komen persoonlijk bij jou langs om te bespreken wat er precies nodig is, om bepaalde systemen in jouw woning te installeren. Niet meer en niet minder.

Situatieschets en ventilatieplan bij de offerte voor een ventilatiesysteem

Ventivak maakt een concrete situatieschets en een deskundig ventilatieplan op maat van jouw woning. Er word met jou besproken welke ruimtes je graag wil opnemen in het plan. Vervolgens biedt de installatietechnieker jou de keuze uit een breed gamma aan verschillende installatiesystemen.

Keuze gewenst ventilatiesysteem

De verschillen tussen alle ventilatiesystemen (C, C+ en D) worden beknopt uitgelegd, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Dankzij een concreet omschreven ventilatieplan en jouw keuze van het soort ventilatiesysteem dat je wil laten plaatsen, kunnen de nodige materiaalvoorziening opgenomen worden in de offerte. Op die manier weet je precies wat je zal betalen.

Een ventilatiesysteem laten plaatsen door gespecialiseerde vakmannen

Een ventilatiesysteem dat voldoet aan de norm is sedert 2006 een verplichte voorziening in je nieuwbouw- of renovatieproject. Je hebt hierbij de keuze tussen systeemtypen C en D. Ventilatiesysteem type C is goedkoper in aanschaf. Systeemtype D, met een duurzame warmtewisselaar, compenseert de aanschaf dan weer op je energiefactuur.

Een ventilatiesysteem type D wordt ook ten alle tijden voorzien van een filter, die de aangevoerde lucht van buitenaf aldoor reinigt, mits er een periodiek onderhoud wordt uitgevoerd.

Offerte ventilatiesysteem laten plaatsen op maat

Planning

Je hebt de offerte voor het laten plaatsen van een ventilatiesysteem, in dialoog met de installatietechnieker, goedgekeurd. Top! Ventivak plant de effectieve installatie graag met je in, rekening houdend met jouw agenda. Dit kan je meteen na de overeenkomst met de installatietechnieker vastleggen, of nadien telefonisch.

Plaatsing

De plaatsing van je ventilatiesysteem zal doorgaan op de afgesproken datum. Nauwkeurig en efficiënt wordt jouw woning nieuw leven ingeblazen, letterlijk. Je zal gauw kunnen genieten van een continue aanvoer van verse zuurstof. De werkuren van de installatietechnieker zijn aanzienlijk korter dan elders, dankzij jarenlange ervaring en deskundigheid.

Afwerking

Niet alleen het tempo en de kwalitatieve materialen waarmee Ventivak werkt zijn een grote troef. Een haarfijne afwerking zorgt ook voor een grote tevredenheid bij hun klanten. De recensies liegen er niet om. een professionele aanpak en een topprijs/kwaliteit.

Offerte ventilatiesysteem laten plaatsen aanvragen?

Heb je nog vragen over de prijs om een ventilatiesysteem te laten plaatsen? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Offerte aanvragen