Een ventilatiesysteem type C+ kopen of laten plaatsen is, naast een goede isolatie van jouw nieuwbouw- of renovatieproject, ééns zo belangrijk. Door een huis te isoleren volgens de norm, kan het vocht wat gecreëerd wordt tijdens het wassen, koken en/of douchen, niet tijdig geëvacueerd worden. Deze dienen elk minstens voorzien te worden van een goed ventilatiesysteem. Dit zorgt ervoor dat er voldoende zuurstof wordt toegevoerd in uw woning en doorheen alle ruimtes optimaal circuleert.

Het kopen en laten plaatsen van een ventilatiesysteem type C+ zorgt daarnaast ook ook voor een luchtafvoer uit de zogenaamde natte ruimtes. Denk maar aan je badkamer of keuken. Wanneer er in dergelijke ruimtes niet voldoende geventileerd wordt, ontstaat er een te grote hoeveelheid condensatie op muren, ramen en deuren die later schimmels kunnen vormen. Deze kunnen zeer schadelijk zijn. Niet enkel voor het pleisterwerk van je woning, maar ook voor je gezondheid. Een ventilatiesysteem type C+ kopen, vermijdt hardnekkige schimmels.

Bij een ventilatiesysteem type C+ wordt er gebruik gemaakt van één ventilator per systeem. Via raamroosters of deurroosters, geleverd door de producent, wordt uw woning doorlopend voorzien van zuurstof in alle droge ruimtes. In vochtige ruimtes wordt de condensatie aangezogen door luchtkanalen.

Het systeem verloopt vraaggestuurd aan de hand van sensoren. Het past zich aan aan de situatie, aan het aantal personen dat zich in de te ventileren ruimte bevindt. Op die manier is er altijd een juiste hoeveelheid toestroom van verse lucht, maar gaat er anderzijds ook geen warmte onnodig verloren wanneer je een ventilatiesysteem type C+ aankoopt. Benieuwd naar de prijs? Vraag een vrijblijvende offerte.

Ventilatiesysteem type C+ kopen

Voordelen ventilatiesysteem type C+ laten plaatsen

  • Hogere luchtkwaliteit door continue aanvoer van verse lucht.
  • Voorkomen van condensatie dat leidt tot schadelijke schimmels.
  • Voorkomen van gezondheidsklachten.
  • Minder geurhinder.
  • Onderhoudsvriendelijk (geen filter).

Ventilatiesysteem type C+ kopen. Wat is de prijs?

Bij een ventilatiesysteem type C+ kan de aankoopprijs sterk variëren. Afhankelijk van verschillende factoren, zoals de woonoppervlakte en het aantal ruimtes dat geventileerd dient te worden, kunnen prijzen uiteenlopen. Je kan bij Ventivak terecht voor de aankoop van een passend systeem met alle bijhorende accessoires, aan een gunstige prijs. Wil je dat wij na de plaatsing ook zorgen voor het onderhoud? Dan kan je terecht bij Ventiserve!

Neem geen risico

Een ventilatiesysteem dat perfect aansluit aan jouw wensen, vind je bij Ventivak, dankzij kwalitatieve, duurzame producten. Laat je begeleiden door een vakbekwame technieker bij je keuze uit ons ruim aanbod van installatiemogelijkheden.

Ventilatiesysteem type C+ laten plaatsen

Een ventilatiesysteem type C+ kopen en installeren is geen voordehandliggende klus. Hier komt heel wat bij kijken. De onderdelen van elkaar onderscheiden, uitzoeken hoe een ventilatiesysteem precies werkt én uiteraard hoe het geplaatst moet worden binnen uw woning om tot een voortreffelijk resultaat te komen. Enkel wanneer een ventilatiesysteem correct geplaatst wordt, kan er optimale luchtcirculatie benuttigd worden.

Ventivak geeft jou de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan, of om je duurzaam ventilatiesysteem type C+ te laten plaatsen door een ervaren installatietechnieker. De vakmannen van Ventivak dragen jouw wensen hoog in het vaandel en stellen zich flexibel op bij de planning van de installatiewerken.

Vraag een offerte!

Heb je nog wat vragen over een ventilatiesysteem type C+ te kopen of laten plaatsen? Al je vragen en informatie-verzoeken zijn welkom bij Ventivak. Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Offerte aanvragen