Een zelfbouwpakket voor een ventilatiesysteem als grote meerwaarde aan je woonproject

Zelf een ventilatiesysteem plaatsen en de prijs exact laten bepalen? Bij Ventivak maakt het niet uit of je twee linker of twee rechter handen hebt. Met onze zelfbouwpakketten kan ook jij je woning voorzien van een geoptimaliseerd ventilatiesysteem van A-Z. Alle pakketten zijn voorzien van de nodige instructies en accessoires. Ventivak begeleidt jou vóór, tijdens en na de plaatsing met advies op maat van jouw persoonlijke projectwensen.

Met een ventilatiesysteem type C of D hou je je leefklimaat gezond. Het is een vereiste om nieuwbouw- en renovatiewoningen van een ventilatieregeling te voorzien. Het is een noodzaak om op deze manier een gunstig E-peil te realiseren.

Prijs zelf ventilatiesysteem plaatsen - Zelfbouwpakket ventilatiesysteem

Werking zelfbouwpakket ventilatiesysteem

Een zelfbouwpakket voor een ventilatiesysteem, passend binnen jouw woning, vind je bij Ventivak. Tijdens een afspraak met de installatietechnieker, worden nodige materialen besproken en opgenomen in het ventilatieplan. Ventivak stelt voor u een doe-het-zelfpakket samen, afgestemd op het voorafgaand besproken plan. Je kan erop rekenen dat je wensen en budget gerespecteerd worden. Wij leveren graag een uitgewerkte offerte om zelf een ventilatiesysteem te plaatsen.

Zelf een ventilatiesysteem plaatsen, wat is de prijs?

De prijs wanneer je zelf een ventilatiesysteem wil plaatsen, aan de hand van een zelfbouwpakket, varieert sterk. Deze is afhankelijk van enkele factoren. Ventivak komt graag bij je langs voor een offerte op maat. Op die manier kan er niet alleen een beknopt plan, maar ook een concreet prijsvoorstel voorgeschreven worden.

De prijsbepaling hangt af van:

  • De grootte van de woning.
  • Het aantal ruimtes dat voorzien dient te worden van een ventilatiesysteem.
  • Het door jou verkozen soort ventilatiesysteem.
  • Het gebruik van filters of niet.
  • De nodige materialen binnen jouw op maat bezorgd zelfbouwpakket.

Ventivak werkt met gecertificeerde onderdelen van topmerken. Wanneer je een compleet doe-het-zelfpakket aankoopt voor je C-, C+– of D-ventilatiesysteem, geniet je van een uiterst voordelige prijs. Ook kan je rekenen op een professionele begeleiding doorheen het proces. Zit je tijdens de installatie of nadien nog met vragen, contacteer dan één van onze professionele techniekers.

Periodiek onderhoud van je ventilatiesysteem na gebruik van het zelfbouwpakket

Je hebt de installatie van je ventilatiesysteem succesvol afgerond aan de hand van het zelfbouwpakket. Proficiat! Tijd om de deugd van verse, circulerende zuurstof te ontdekken. De lucht in je woning is nu optimaal voor jouw gezondheid en die van je omgeving.

Maar! Vergeet niet dat een regelmatig onderhoud aan je ventilatiesysteem noodzakelijk is om deze luchtkwaliteit te bewaren. VentiServe garandeert de duurzaamheid van jouw ventilatiesysteem door jou graag aan het onderhoud te helpen herinneren.

Vraag een offerte!

Heb je nog wat vragen over een ventilatiesysteem type C+ te kopen of laten plaatsen? Al je vragen en informatie-verzoeken zijn welkom bij Ventivak. Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Offerte aanvragen